Sobre mi …

Oh Benvinguts!

Després d’alguns anys d’estudi, he trobat per fi la meva vocació i per tant professió: Ser mestra i concretament, ser mestra de música.

A més de ser mestra de música i per tant enfocar la meva professió a l’ensenyament de la música en sí i a ajudar en desenvolupament de la sensibilitat musical, he après que la música es pot relacionar amb qualsevol camp d’aprenentatge. Per això, vull animar a tots aquells educadors a emprar la música en qualsevol àmbit educatiu, tant formal com informal, per tal de millorar els aprenentatges.

El principal i inicial objectiu del bloc és fer una recopilació de tota aquella informació existent per a cada cançó de repertori infantil. Vol ser un complet cançoner que us permeti aplicar la música i les cançons dins i fora de l’escola i des dels més petits fins als més grans. Encara que aquest era el meu primer objectiu, a mida que he anat redactant entrades m’han anat sorgint més idees que també podríen ser-vos útils com per exemple incloure:

– Activitats a l’aula de música.

– Recursos interessants.

– Bibliografía útil.

Doncs aquest és un poc el meu projecte. Espero que us agradi i que us sigui d’utilitat. Així mateix, el coneixement es comparteix i per tant des d’aquí us animo a participar deixant els comentaris i suggeriments que vulgueu.

Moltes gràcies!! Passeu, passeu…

 

Anuncis

2 thoughts on “Sobre mi …

  1. M’agrada molt. Molt útil per tots aquells pares i mestres que vulguin sensibilitzar els seus fills i alumnes en el mòn de la música. Un petó molt gros.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s